Hallo woedend Volk!

Welkom bij De Dagelijkse Schandpaal.

Zoals je al aan de naam zou kunnen zien is deze website bedoeld als schandpaal voor onverlaten uit politiek, bedrijfsleven, ambtenarij en indien dat ooit eens voor mocht komen zetten we er ook de gewone burger, een blogger of reaguurder op, die nergens anders terecht kan om geschandpaald te worden.

Dus, blijf kijken en mail even als je denkt dat jij een van die schandpaalkandidaten bent.

Misschien sta jij er dan morgen wel op!

Update: Binnenkort moet er hier een top 10 worden gemaakt van schandknapen en schandmokkels, dus ik zie graag jullie kandidaten in de mail maar je mag ook je hond of de plaatselijke friettent nomineren.

Foto Wikimedia Commons

2 gedachten over “Hallo woedend Volk!

 • 10 september 2017 om 11:10
  Permalink

  Door de enorme lawine aan binnengekomen paalwerk kan ik even geen keus maken. Maar ik beloof dat ze aan de beurt komen.

 • 3 februari 2018 om 18:02
  Permalink

  Het opstellen van een Schandpaal, en dan nog een aparte voor de mannen en een kleintje voor de vrouwen, heeft meer tijd nodig dus bij deze wegens druk, druk, druk en voor één keer sorrie. Bovendien zijn er in de laatste tijd wel 60 geslachten bijgekomen, dus.

  Dit is trouwens ook de reden dat ik geen politicus ben geworden. Ik heb er een hekel aan om sorrie te zeggen.

Reacties zijn gesloten.